НАСТАНИ

Галерија од ТЕХНОМА

11:01 am
|
Comments off
|
Uncategorized

ТЕХНОМА

Во периодот од 15/19.10.2013 се одржува саемот Технома ,во кои и ние сме дел од таа манифестација преставуваќи ги компресорите TAMSAN кои што ке бидат изложени во хала 3 .
По тој повод имате саемски фабрички попуст од – 10 […]

Tamsan Компресор – TVK-1100 T производствен процес

3:03 pm
|
Comments off
|
Uncategorized

ДИЛ КОМ стана генерален застапник на TAMSAN Компресори

3:05 pm
|
Comments off
|
Uncategorized
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.