СИЛАБАС КОМПРЕСОРИ - ЗА ПРАШКАСТ МАТЕРИЈАЛ

Модел Притисок Капацитет Тип на мотор Моќност на мотор Димензија Тежина Слики
TAMKO 4800 SILOBAS

2.5

4.800 lt/min

Electrical

15 / 20

500 x 1200 x 900

380

TAMKO 7200 SILOBAS

2.5

7.200 lt/min

Electrical

18.5 / 25

1100 x 1250 x 950

480

TAMKO 7200 D SILOBAS

3

7.200 lt/min

Diesel

60

1100 x 1250 x 950

TAMKO 10 000S SILOBAS

2

10.200 lt/min

Electrical

22

980 x 1870 x 1200

560