АВТОМАТСКО ИСПУШТАЊЕ НА КОНДЕНЗАЦИЈА

Се состои од вода во резервоарот додека вашиот компресор и воздух инсталации. Во принцип, корисниците се отвори на мозоци вентил на дното на резервоарот за вода има клима, но некои од овие недостатоци се. Тоа се:
  1. На елемент мора да бидат ангажирани за оваа намена. Оваа прилика е огромна пречи за корисникот.
  2. Олеснување вентил за компримиран воздух кога водени топови се поставени. Оваа ситуација доведува до губење на загадувањето на животната средина и воздухот.
  3. Се должи на појавата на губење на вашите компресор е ангажирана во воздух и затоа предизвикува да не се троши електрична енергија.
Но "TOT" серија елиминира овие недостатоци и мозоци системи на вашиот систем автоматски испуштањата на вода за заштеда на начин. Исто така, благодарение на вибрации карактеристика на овој производ, потрошувачка блокада се случува за време на авто-чистење на внатрешноста правејќи го детектира и го спречува затнувањето.

Модел Проток Врска Димензии
TOT15 4900 1/2 120 x 82 x 125
TOT40 9800 1/2 120 x 82 x 125
TOT90 29.400 1/2 120 x 82 x 135
TOT150 112,000 1/2 120 x 82 x 150