НАСТАНИ

Галерија од ТЕХНОМА

23.10.2013
|
0 Comments
|
SONY DSC

ТЕХНОМА

11.10.2013
|
0 Comments
|
6a47aaeec004a1d2290254599a6e72bc

Во периодот од 15/19.10.2013 се одржува саемот Технома ,во кои и ние сме дел од таа манифестација преставуваќи ги компресорите TAMSAN кои што ке бидат изложени во хала 3 .
По тој повод имате саемски фабрички попуст од – 10 [...]

Tamsan Компресор – TVK-1100 T производствен процес

1.10.2013
|
0 Comments
|
Untiddddtled-1

ДИЛ КОМ стана генерален застапник на TAMSAN Компресори

1.09.2013
|
0 Comments
|
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.