ТЕХНОМА

11.10.2013
|
0 Comments
|
6a47aaeec004a1d2290254599a6e72bc

Во периодот од 15/19.10.2013 се одржува саемот Технома ,во кои и ние сме дел од таа манифестација преставуваќи ги компресорите TAMSAN кои што ке бидат изложени во хала 3 .
По тој повод имате саемски фабрички попуст од – 10%.
Се надевам дека ќе не посетите и ќе имате можност да ги разгледате нашите производи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

free vector