TEHNOMA

28.02.2015
|
0 Comments
|
6a47aaeec004a1d2290254599a6e72bc

Në periudhën prej 15 / 2013/10/19 mirëmbahet Tehnoma, në të cilin ne jemi pjesë e që tregojnë atyre  kompresorë TAMSAN që do të ekspozohen në të tretën sallë
Me këtë rast ju keni zbritje të drejtë fabrikë – 10%.
Unë shpresoj se ju do të na vizitoni dhe ju do të jetë në gjendje të shfletoni produktet tona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

free vector
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.