NGJARJE

DIL KOM U BE AGJENTI PERGJITHSHEM I TAMSAN KOMPRESORE

28.02.2015
|
0 Comments
|

TAMSAN KOMPRESORE TVK-1100 PROCESI I PRODHIMIT

28.02.2015
|
0 Comments
|
Untiddddtled-1

TEHNOMA

28.02.2015
|
0 Comments
|
6a47aaeec004a1d2290254599a6e72bc

Në periudhën prej 15 / 2013/10/19 mirëmbahet Tehnoma, në të cilin ne jemi pjesë e që tregojnë atyre  kompresorë TAMSAN që do të ekspozohen në të tretën sallë
Me këtë rast ju keni zbritje të drejtë fabrikë – 10%.
Unë shpresoj se ju do të na vizitoni dhe ju do të jetë në gjendje të shfletoni produktet tona [...]

TEHNOMA GALERI

28.02.2015
|
0 Comments
|
SONY DSC
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.